Cookiepolitik for Malerfirmaet Svend Aage Sørensen 

 

1. Ejeroplysninger

 

Dette website udbydes af: Kvalitetsmaleren Svend Age Sørensen A/S, Tjalkavej 7, 3370 Melby

 

2. Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.Når du besøger KU’s websites modtager du automatisk en eller flere cookies.

 

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookie forsvinder så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 24 måneder fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer. Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer.

 

2.2 Sådan undgår og sletter du cookies

Hvis du ikke ønsker at lagre cookies på din computer har du mulighed for at få en vejledning om, hvordan du – helt eller delvist – undgår at modtage og slette de cookies, der ligger på din harddisk. Sådan sletter du dine cookies:

Slet cookies i Internet Explorer

Slet cookies i Mozilla Firefox

Slet cookies i Google Chrome

Slet cookies i Safari

Slet cookies i Opera

Slet cookies på iPad, iPhone eller iPod touch

Slet cookies på Android mobil (på engelsk)

Slet cookies på Windos Phone 7 (på engelsk)

Slet flash cookies (gælder alle browsere)

 

Benytter du en browser, som ikke er listet ovenfor, skal du finde vejledningen i den pågældenden browsers hjælpe-sektion.

 

2.3 Hvad cookies bruges til på vores website

For at fastlægge, hvem der besøger vores websites, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse indhold og navigation, så det passer med brugernes besøgsmønstre.

 

2.3.1 Statistik

Kvalitetsmaleren Svend Aage Sørensen anvender analyseværktøjer fra blandt andet Google Analytics til at udarbejde statistik over brugernes færden på kvalitetsmaleren. Google Analytics m.fl. behandler oplysningerne på vegne af Kvalitetsmaleren Svend Aage Sørensen, og de videregiver ikke personhenførbare oplysninger om dig og din færden på kvalitetsmaleren.com til tredjemand. Alle data er anonymiserede, og de kan ikke kædes sammen med en enkelt bruger.

 

3. Brug af personoplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller deltagelse i fx en undersøgelse, tilmelding til et arrangement mv. Her indsamles typisk oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, uddannelsesretning eller interesser. Ingen persondata videregives eller sælges til tredjepart.

 

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Kvalitetsmaleren Svend Aage Sørensen, skal du rette henvendelse på torben@kvalitesmaleren.com. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

 

Denne cookie- og privatlivspolitik er baseret på anbefalingerne fra Minecookies.org.

GEFIONSVEJ 8E - 3400 HILLERØD - TLF.: 47 92 40 30 eller 40 27 97 90

Mail: info@kvalitetsmaleren.com - CVR: 18588102