top of page

Stabile - og færdige til tiden 

​​
Som varmemester er det vigtigste for mig at arbejde sammen med et malerfirma, der er stabilt, og som jeg kan stole på - og det kan man med Kvalitetsmaleren Svend Aage Sørensen.

 

I over ti år firmaet stået for al malerarbejde i vores ejendom med 600 lejligheder. Det drejer sig primært om klargøring af flyttelejligheder, men også maling af kældergange, opgangsdøre, elevatorer og den slags.

 

Jeg har cirka firs flyttelejligheder om året, og det er mange, men det er faktisk aldrig sket, at en lejlighed ikke har været klar til tiden.

 

Malermester Torben Sørensen har også nogle gode medarbejdere i sit team. Hvis jeg spørger, om de ikke lige vil male en ekstra dørkarm for eksempel, så svarer de altid: "Ja ja, det skal vi nok", og så ved jeg, at det bliver gjort. Jeg behøver ikke minde om det én gang til.

 

Kvalitetsmæssigt får jeg også det, jeg betaler for, så jeg godt tilfreds med samarbejdet. Det er et virkelig stabilt firma.

 

- Poul Erik Rødvang, Varmemester hos Boligforeningen 3B

Malerfirmaet Svend Aage Sørensen, Nordsjælland

Integritet, kvalitet og godt samarbejde

​​
Jeg begyndte samarbejdet med Kvalitetsmaleren tilbage i 1984, og vores samarbejde er fortsat lige siden.

 

Firmaet leverer kvalitetsarbejde til en pris, der giver mening, og de overholder aftalte tidsrammer. Medarbejderne er venlige og vellidte hos kunderne, og Malermester Torben Sørensen er samarbejdsvillig og løsningsorienteret.

 

Hvis jeg for eksempel ringer og siger, at jeg har et erhvervsmål, der skal være færdigmalet om otte dage, så står han på hænder og fødder, for at det skal lykkes, også selvom det normalt ville tage fjorten dage.

 

Samtidig ved jeg, at firmaet står på mål for deres opgaver. Jeg skal aldrig slås med dem om noget, sådan som jeg indimellem skal med andre virksomheder. Det er meget vigtigt for mig, at en samarbejdspartner har integritet på denne måde. Det nytter jo ikke noget, at en opgave pludselig koster det dobbelte eller tager meget længere tid end planlagt.

 

Kommunikationen er også rigtig fin og foregår næsten 24 timer i døgnet. Som regel taler jeg med malermesteren i planlægningsfasen og kommunikerer efterfølgende med svendene på arbejdspladsen, og det foregår altid i god tone og i overensstemmelse med det, der er indgået aftale om.

 

- Gert Mikkelsen, Arkitekt og ejer af DanskeArk

Indgangen til Malerfirmaet Svend Aage Sørensen, Nordsjælland

Høj kvalitet og god kommunikation 

​​
Kvalitetsmaleren Svend Aage Sørensen har malet mit sommerhus udvendigt, og jeg er meget tilfreds med resultatet.
Arbejdet er af høj kvalitet, og det var en god oplevelse at hyre firmaet.

 

Malermester Torben Sørensen var god til forstå, hvad der skulle laves og informere mig løbende om processen. Jeg havde også nogle spørgsmål omkring forskellige typer maling, som jeg mailede til ham, og han svarede tilbage allerede samme dag.

 

Samtidig tog han ansvar for at kommunikere med andre håndværkere, som jeg havde hyret til at arbejde på sommerhuset, for at planlægge, hvornår de hver især kunne komme til. Han fremstod yderst professionel i sammenligning med nogle af de andre.

 

Han leverede et godt stykke arbejde, virkede tillidsvækkende og var meget god til at forklare mig tingene.

 

- Morten Hviid, sommerhusejer

Malerfirmaet Svend Aage Sørensen, Nordsjælland

De malede enda min hoveddør uden ekstra-regning...

​​
Kvalitetsmaleren har stået for istandsættelsen af vægge, paneler og karme i min lejlighed. Jeg fik også en medtaget væg under et vindue pudset rigtig flot op.

 

Derudover sørgede malermester Torben Sørensen for at finde en tømmrer til en rimelig pris, der kunne hjælpe mig med en blændet dør, som skulle laves om og efterisoleres.

 

Jeg er super glad for resultatet. Arbejdet er af høj kvalitet, og de malede ovenikøbet min hovedør uden ekstra regning.De sagde, at da de var færdige med væggene og karmene i gangen, syntes de, at det ville se dumt ud, hvis ikke også døren blev ordnet.

 

Kommunikationen var meget fleksibel. Mens arbejdet stod på var jeg i udlandet, og vi aftalte at kommunikere via sms og email, og jeg fik en status næsten hver dag. Det var også vigtigt for mig, at firmaet overholdte de aftaler vi havde indgået, både i forhold til priser og mødetider.

 

Forinden havde jeg helt opgivet istandsættelsen, fordi jeg havde haft dårlige oplevelser med håndværkere, der ikke dukkede op som aftalt, og som jeg aldrig hørte fra igen. Malerfirmaet Svend Aage Sørensen får derfor mine varmeste anbefalinger.

 

- Pernille Jørgensen, ejer af lejlighed.

Malerfirmaet Svend Aage Sørensen, Nordsjælland

God kvalitet og proaktivt samarbejde

​​
Vi hyrede Kvalitetsmaleren Svend Aage Sørensen AS til malearbejdet, da PFA skulle renovere to lejemål i Lyngby (CPH Business & Visma).

 

Vi er meget tilfredse med resultatet. De leverede et flot stykke arbejde til tiden, og det var vigtigt for os, da vi var under tidspres.

 

Firmaet skulle blandt andet male et stort atrium med en ny akustisk belægning. Indvendigt skulle dele af bygningen også males i mange forskellige farvenuancer, der var udarbejdet af en arkitekt, og i den forbindelse var de meget proaktive.

 

De tog initiativ til at få farveprøverne fremskaffet og malet op på væggen. De kommunikerede også ud, hvornår de senest skulle have godkendelsen af farveprøverne for at blive færdige som aftalt.

 

På det punkt synes jeg, at Malerfirmaet Svend Aage Sørensens adskiller sig fra andre. De sidder ikke bare med hænderne i skødet, men er aktive og tager ansvar for det, de laver. Jeg kunne sagtens finde på at hyre dem til et nyt projekt.

 

- Anne Chalotte Teisel, PFA Ejendomme.

Malerfirmaet Svend Aage Sørensen, Nordsjælland

UDTALELSER FRA KUNDER

Malet sommerhus af Malerfirmaet Svend Aage Sørensen

Løser kompleks entreprise med vellidte svende

 

Kvalitetsmaleren har med sine vellidte svende løst en kompleks malerentreprise på Købmagergade Postgård.

 

Transformationen fra nedslidt Postgård opført i 1700-tallet til et nyt og tidssvarende kontor og Retail koncept i indre København, har tidsmæssigt været en udfordring og stilmæssigt budt på mange forskellige malerteknikker.

 

Hver enkelt lejer har haft egen stil, og malerarbejdet spænder lige fra tapetserede vægge og stuk, til det industrielle look med insitu støbte vægge og afrensede teglstensvægge, hvor de flotte gamle vinduespartier blev malet flot op og fik skulpturel virkning, til de fredede bygningsdele og udvendige facader.

 

Vi har været yderst tilfredse med samarbejdet, og ikke mindst den konstruktive tilgang Kvalitetsmaleren har haft til projektet.

 

 - Anna CharlotteTeisel, Newsec DATEA A/S

Indgangen til Malerfirmaet Svend Aage Sørensen, Nordsjælland

Aarstiderne Arkitekter var arkitekt på renoveringen, som er indstillet til RENOVER prisen 2018.

bottom of page